Ervaringen

Mieke

Ik ben zeer tevreden over de Self Tanning spray BIO. Hij geeft een natuurlijke bruine kleur en brengt makkelijk aan. Alleen voor het gezicht is een spray minder geschikt. Een gezicht self tanning creme zou handiger zijn.

Kitty

Het smeert lekker en beschermt goed. Het is zeer waterbestendig (ideaal voor de kinderen) en de witte waas die achterblijft valt reuze mee. Ik gebruik het ook voor onze gezichten en tot nu toe heb ik niet de klacht gekregen dat het prikt in de ogen. Zelfs niet als ik het voorzichtig rond de ogen smeer.
De zonnebrand die speciaal voor het gezicht was vond ik persoonlijk een beetje te vettig blijven. Vandaar dat ik deze niet heb aangeschaft.

Ineke

Sinds een jaar krijg ik enorme allergische reacties op alle crèmes. Heb het een en ander geprobeerd en gebruik nu tot volle tevredenheid de Lovea BIO spf30. Zojuist weer gekocht en zelfs voor mijn gezicht is het geen enkel probleem! De Lovea SPF 50 vind ik jammer genoeg te dik, die smeert bij mij niet zo goed uit.

Judith

Ik ben erg enthousiast omdat Lovea geen witte waas achterlaat terwijl alle natuurlijke zonnebrand crèmes die ik hier voor heb geprobeerd dit wel deden en erg vet bleven aanvoelen. Het is een zeer geruststellend idee dat er alleen maar natuurlijke stoffen in zitten. Daarnaast is de geur ook nog heerlijk! Kortom; de perfecte natuurlijke zonnecreme, eindelijk.

Anna

Eindelijk een zonbeschermingsproduct dat natuurlijk is zonder enge chemische stoffen en dat je er niet als een wit spook laat uitzien na het aanbrengen. Ik heb de spray in spf 30 aangeschaft en gebruik deze dagelijks. Make-up laat zich er heel goed over aanbrengen en blijft ook mooi zitten. Het gaat niet glimmen en als ik het er 's avonds af haal, dan heb ik het idee dat de make-up meer op mijn huid is blijven liggen dan dat ze erin getrokken is, wat voorheen wel het geval was en mij niet zo gezond lijkt. Dus ik ben dubbel blij met Lovea Bio. Ik heb last van pigmentvlekken en deze zij n door het gebruik van zonnebrandcreme met oxybenzone ontstaan. Ze zijn verergerd door cremes met chemische filters te gebruiken en ik hoop dat Lovea Bio helpt om het niet meer erger te maken. Ik heb veel vertrouwen in deze creme. Kwam voor het eerst in aanraking met Lovea op vakantie in Frankrijk. Toen was er nog geen bio lijn. Ik ben heel blij dat die er nu wel is. Ik ben fan!

Eva  

Ik heb de LOVEA BIO Sun Spray SPF 15 en Sun Spray Kids SPF 50 mogen testen en ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze lijn. De geur is lekker, niet te overheersend, het product zit in een frisse verpakking met handige sprayflacon. Hier komt overigens een witte crème uit die niet dik of stug aanvoelt en heerlijk soepel uitsmeert. Vooral de Sun Spray Kids SPF 50 is zeer goed smeerbaar en dat is wel zo handig met ongeduldige kinderen die helemaal niet ingesmeerd willen worden! In vergelijking met andere natuurlijke merken komt LOVEA BIO voor mij als beste uit de test.

Natasja (39)

Onze dochter van 20 maanden krijgt rode vlekken rond haar mond en op haar wangen van gewone zonnebrand crème. Ik gebruik nu Lovea en ze heeft nergens meer last van! Bedankt voor alle adviezen en wij gaan lekker Lovea smeren deze zomer want dat werkt in ieder geval goed en  is ook nog natuurlijk waar ik erg blij mee ben.

...Wij zijn 9 dagen met vakantie geweest in Turkije en hebben Lovea factor 50 kids veel gesmeerd bij onze jongste dochter. Het is erg goed bevallen en ze is niet verbrand en een heel klein beetje bruin geworden. En het mooiste: ze heeft totaal geen vlekken gehad! Inmiddels is de fles bijna op en ga ik voor de rest van de zomer een nieuwe aanschaffen!

Esther

Ik ben erg tevreden met Lovea en zal het ook zeker aanbevelen aan andere moeders

Chantal

We hebben afgelopen dagen Lovea SPF 50 en After Sun uitgeprobeerd en we zijn zeer tevreden over het gebruik van beide produkten. Ons zoontje heeft geen last gehad van uitslag dus wij gaan de zonnebrand en de aftersun aanschaffen. Bedankt voor de goede service.

Cynthia

Ik vind het vooral heel fijn dat deze zonnebrand zo lekker dun is, hij verdeelt snel en makkelijk. In het begin is het lichtjes vettig maar dat is heel gauw weg. Het laat geen witte waas achter, dus als je al een beetje bruin bent, blijf je dat fijn zien.
Voor de zekerheid nog maar even gecheckt of de ingrediënten wel écht natuurlijk zijn, en dat zijn ze! Gelukkig maar.     Zou ik dit opnieuw kopen? Ja!

Leontine (34)

Na jaren zoeken, eindelijk een zonnebescherming voor de gevoelige en eczeem huid! Mijn oudste dochter heeft een ontzettend gevoelige huid en last van constitutioneel eczeem. Van geparfumeerde producten krijgt ze direct uitslag, jeuk en pijn en zelfs de meest milde, speciaal voor de gevoelige huid gemaakte producten geven hetzelfde probleem. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen en ik ben dan ook erg enthousiast over dit product. Een zonnebescherming waar ze géén reactie op krijgt, de eerste in al die jaren! LOVEA BIO, gecertificeerde biologische zonnecosmetica, is de reddende engel.